Kommentarerne du skriver her sendes ikke tilbage til Reddit.

founded 1 year ago
MODERATORS

Dette indlæg blev automatisk arkiveret af Leddit-botten. Vil du diskutere tråden? Tilmeld dig på feddit.dk!

The original was posted on /r/denmark by /u/TheBakedDane at 2024-01-28 18:39:54+00:00.

top 50 comments
sorted by: hot top controversial new old
[–] [email protected] 1 points 9 months ago (2 children)

AcrobaticBand at 2024-01-28 18:40:47+00:00 ID: kjzh2fb

Stakkels TV2 og deres "Guldet er reserveret"-kampagne.

[–] [email protected] 1 points 9 months ago

JapanskElorgel at 2024-01-28 18:42:52+00:00 ID: kjzhfkw

has it ever been ~~home~~ reserved ?

[–] [email protected] 1 points 9 months ago (1 children)

hellogooddaysir at 2024-01-29 00:13:34+00:00 ID: kk14boe

Stakkels? Det har de fandme godt af. Alt for overmodigt at lave sådan en kampagne. De fortjener at det bider dem i røven.

AcrobaticBand at 2024-01-29 06:16:05+00:00 ID: kk2klbb

Jeg glemte tydeligvis et /s

ForeverStrong15 at 2024-01-28 18:41:59+00:00 ID: kjzhqsp

Verdens Bedste hold (?) i verdens største håndboldturnering (?) foran med 1 mål 1 minut tilbage og i angreb. Alligevel taber de. Kæft en skuffelse.

[–] [email protected] 1 points 9 months ago (3 children)

Krogholm2 at 2024-01-28 18:51:03+00:00 ID: kjziuc1

Syntes satme de to passiv spil fløjt til sidst var sløset, 4 spillere oven på gidsel men kan er passiv. Sure. /Jeg er pissed. Ingen konstruktive tanker/

ClickbaitDetective at 2024-01-28 19:00:11+00:00 ID: kjzkf4d

Og efterfølgende fik Frankrig flere angreb med 1 - 1,5 minutter spil. Den her sport er simpelthen så korrupt.

The-Farting-Baboon at 2024-01-28 20:47:23+00:00 ID: kk0378r

Jeg læser også inde på handball at folk er godt nok ikke glade for dommerne.

QuinteX1994 at 2024-01-28 19:47:57+00:00 ID: kjzsmtp

For ikke at nævne to oversete fod på bolden i de første 30 - sjovt nok til fordel for holdet der vitterligt kun kom i finalen på dommer hjælp. Jeg siger ikke at der er skummelt spil til stede men de gør det fandeme nemt at tænke det.

Selvom jeg føler Frankrig blev hjulpet dommer mæssigt så skal Danmark jo simpelthen bare spille ordentligt og lade være at smide bolden væk hvert andet angreb. Frankrig var bedst selv uden hjælpen.

Cosmos1985 at 2024-01-28 19:13:03+00:00 ID: kjzmn24

Ja, der var absolut ingen konsistens ift. hvornår der blev kaldt passivt spil.

Glimmerizes at 2024-01-28 18:48:24+00:00 ID: kjzidsi

Danmark spillede meget sløset igennem nærmest hele kampen. Et par gange var der gang i både angreb og forsvar i et par minutter i træk, men synes det er et mirakel det overhovedet var så tæt indtil ekstra tid. Det kan vi takke Emil Nielsen for. Så mange fejl. Så mange brændte chancer. Så mange huller i forsvaret. Ingen sammenhæng. Momenter med genistreger.

ScientistSpiritual75 at 2024-01-28 18:44:41+00:00 ID: kjzhkoy

Ind i bussen venner, vi kører videre til næste slutrunde…

rasmusModsat74 at 2024-01-28 18:49:41+00:00 ID: kjzilt7

Ok, Tårnhøj.

Sir_Nic at 2024-01-28 18:48:26+00:00 ID: kjzheg7

Krigserklæring nu!

redditninjasalsaking at 2024-01-28 18:48:44+00:00 ID: kjzha39

Tre dages landesorg er på sin plads

[–] [email protected] 1 points 9 months ago (4 children)

Deadheadlines at 2024-01-28 18:45:46+00:00 ID: kjzi0eq

Er der ikke en ny slutrunde om en måned alligevel, som de så kan vinde?

Ranayi at 2024-01-28 18:53:14+00:00 ID: kjzj844

?

AcrobaticBand at 2024-01-28 18:57:19+00:00 ID: kjzjx9q

En (gammel) joke på at der er så mange slutrunder i håndbold...

IHateTheLetterF at 2024-01-28 19:28:46+00:00 ID: kjzpcax

Jeg tror ikke de skal spille EM turnering igen indtil Maj.

Drahy at 2024-01-28 20:04:16+00:00 ID: kjzvfpz

Du tænker på kvindernes slutrunde i sidste måned.

The-Farting-Baboon at 2024-01-28 20:45:27+00:00 ID: kk02u9q

Ved ikke men der er sommer ol til august. Der må vi lige oppe os og få guld igen.

stenaldermand at 2024-01-28 18:46:47+00:00 ID: kjzidzg

Så var det alligevel sølvet der var reserveret🫠

DET_SWAT at 2024-01-28 18:42:42+00:00 ID: kjzhr5e

Mit blodtryk har ikke godt af sådanne kampe… trist vi tabte…

redditviolatesrules at 2024-01-28 18:44:45+00:00 ID: kjzipb0

Målmænd, Hansen og Gidsel var verdensklasse.

Resten var ringe i hele turneringen i angrebet

Cosmos1985 at 2024-01-28 19:14:04+00:00 ID: kjzmtcd

Ah, lad os lige tage Pytlick med i første kategori også.

redditviolatesrules at 2024-01-28 19:42:32+00:00 ID: kjzrp3g

Har han en kamp med over 5 mål? Han er da helt ved siden af sig selv i forhold til sidste år? Der scorede han det dobbelte.

Gidsel har haft 8-10mål pr kamp med 90+ scoringsprocent.

ALT kom fra ham

unnamed148 at 2024-01-28 21:18:40+00:00 ID: kk092xe

Pytlick havde satme mange assists... Mål er ikke alt.

redditviolatesrules at 2024-01-28 21:41:56+00:00 ID: kk0dhgp

Nu gælder det om at score og halvdelen af Gidsels mål er pillet ud af hans egen røv som en 1mands hær. Hvor han sætter 1-2 spillere uden opspil.

Sidste slutrunde lavede Pytlick det dobbelte

Cosmos1985 at 2024-01-28 22:07:17+00:00 ID: kk0i178

At hævde at Pytlick var ringe i hele turneringen er simpelthen et useriøst statement, uagtet at han måske scorede endnu mere sidste år, og at Gidsel er genial. Han havde masser af assists og også et pænt antal mål.

load more comments (1 replies)
load more comments (3 replies)

ZelTheViking at 2024-01-28 18:42:56+00:00 ID: kjzhfzm

Sjældent har man set større spild af verdensklasse målmandsspil. Det er for sindssygt, at vi hverken vinder på Emil Nielsen's monsterpræstation i hele første og starten af anden halvleg, plus Landin der kommer ind og står et brag af en kamp, for ikke at nævne forsvarsmuren, der var så solid...

Kæmpe afbrændere, et hav af turnovers og et angrebsspil, der aldrig kom til at fungere. Vi gik vitterligt igennem ALLE playmakers. Det er for vildt at bevidne. Hvad havde man, 40 sekunder til at få skudt i slutningen af kampen, og man får ikke engang sendt et skud afsted?

HeroeDeFuentealbilla at 2024-01-28 18:43:41+00:00 ID: kjzhxm8

Alligevel nogle vanvittige kendelse for nøl lol

Lemminger at 2024-01-28 18:46:13+00:00 ID: kjzi3xq

Næste stop OL finale i august!

T-1337 at 2024-01-28 18:43:41+00:00 ID: kjzlfkb

Er måske ikke så populært at sige, men ærligt synes jeg vi fortjente at tabe. Frankrig var bare bedre som et hold trods nogle vanvittige enkeltpersons-præstationer på dansk side.

Krogholm2 at 2024-01-28 19:45:07+00:00 ID: kjzs55z

Bedre til at snyde ja.

T-1337 at 2024-01-28 19:55:43+00:00 ID: kjztz8z

Er ikke ekspert så skal ikke sige om der var snyd eller sketchy dommere, men når jeg så Danmark spille mod Tyskland vs hvordan vi spillede mod Frankrig var det tydeligt vi ikke spillede på samme niveau.

Hvis vi havde spillet lige så ringe mod Tyskland havde vi sgu også tabt den kamp.

Krogholm2 at 2024-01-28 20:08:21+00:00 ID: kjzw4th

Det svært at spille når man bliver smækket ned

T-1337 at 2024-01-28 20:13:46+00:00 ID: kjzx28q

Det blev vi da også mod Tyskland?

AdorableHandle at 2024-01-28 19:59:14+00:00 ID: kjzukrl

Enig. De kom generelt frem til bedre chancer end Danmark. Jeg synes vi spillede for tæt på det franske forsvar og de tacklede bare igennem til frikast gang på gang. Fx da vi har 30s til at afgøre skidtet i ordinær. Da går vi frem og med 10s skete det samme som de forrige 5 angreb. En hård og god tackling med tilhørende fastholdelse af Gidsel og så gik tiden.

Sandhedenskonge at 2024-01-28 19:43:00+00:00 ID: kjzkzw2

Lololo48 at 2024-01-28 18:46:13+00:00 ID: kjzjwy6

Tillykke til Frankrig,det var da godt de fik snydt sig til finalen 🙄

alloedee at 2024-01-28 18:42:42+00:00 ID: kjzrs11

Har vi nu været sløje til at kaste med oppusteligt plastmaterial igen?

Skumsenumse at 2024-01-28 18:41:59+00:00 ID: kjzlpfa

DHF og SHF burde som minimum boycotte EHF's næste slutrunde. Det er en falliterklæring at turneringens vinder bestemmes af dommere der står i en match-fixing skandale. Det er simpelthen for dårligt, og noget der ligger langt under Danmarks og Sveriges værdighed.

HEYFANTA at 2024-01-28 19:52:06+00:00 ID: kjztcuj

Vil du uddybe? Jeg ser bare kampene.

Loud-Salamander-8171 at 2024-01-28 20:59:17+00:00 ID: kk05frj

Sverige tabte semifinalen mod Frankrig på et ulovligt udført frikast, som de skorede på. Dommerne skulle ikke have dømt mål på det.

HEYFANTA at 2024-01-28 21:02:23+00:00 ID: kk061ry

Det er jeg godt med på. Jeg snakker om kommentaren om at dommerne i finalen er involveret i en match-fixing sag.

herpington at 2024-01-28 22:18:24+00:00 ID: kk0k0bp

Det var disse to dommere, som dømte Sverige-Frankrig semifinalen

I december blev efterforskningen dog indstillet

Beranac at 2024-01-28 19:07:39+00:00 ID: kjzn4gr

Da der blev fløjtet for passivt spil i slutningen af anden halvleg, var jeg sikker på at kampen var tabt. Det var simpelthen for sløjt; både spillet af Danmark samt dommerne.

Kris_Third_Account at 2024-01-28 19:43:00+00:00 ID: kk02e8c

Godt nok en tæt kamp, og Frankrig var over 70 minutter desværre det bedre hold.

Men pessimisten i mig vil gerne lige skrive ned hvad jeg mener gik galt.

Vores forsvar står noget nær perfekt de første tre kvarter, men til sidst giver de alt for meget plads til de franske fløje, som får chancer jeg ikke ville forvente at nogen målmand kunne tage.

Vores angrebsspil er også lagt for meget op på individualister, og der er for mange ens spillere i vores bagkæde. Mikkel Hansen er en fantastisk playmaker, men jeg savner en spiller mere der kan klappe dem ind fra distancen. Det er ikke sådan at vores bagspillere ikke kan, men udover Hansen og til dels Kirkeløkke, ligger de andres spidskompetence i gennebrudene.

Det var også helt tydeligt at at Gidsel var færdig til sidst (og den afsluttende sekvens hvor Frankrig udligner var et klokkeklart dansk frikast). Jeg kan ikke klandre Gidsel for at gå tør for kræfter. Han er oppe omkring Jonas Vingegaard i restitutionsevne, men på et eller andet tidspunkt løber alle tør for kræfter. Han skulle nok have været sparet mere. Kirkeløkke er klassespiller og Emil Madsen er et lovende talent. Lad dem spille mere mod de mindre nationer, når vi har skabt forspringet.

Dantaroen at 2024-01-28 21:45:05+00:00 ID: kk0e5hv

Frankrigs forsvar var virkelig gode i dag. Og desværre skulle vi spilde vores føring væk i de sidste par minutter. Må sige vi fortjente sølv denne gang

Tenkehat at 2024-01-28 19:43:00+00:00 ID: kk0e26o

"8 minutter og Frankrig har ikke scoret" - Det er rigtigt nok MEN VI FØRER KUN MED TO MÅL!

Der var fornægtelse i kommentator boxen allerede i første halvleg.