Kommentarerne du skriver her sendes ikke tilbage til Reddit.

founded 1 year ago
MODERATORS

Dette indlæg blev automatisk arkiveret af Leddit-botten. Vil du diskutere tråden? Tilmeld dig på feddit.dk!

The original was posted on /r/denmark by /u/TheBakedDane at 2024-01-28 18:39:54+00:00.

you are viewing a single comment's thread
view the rest of the comments
[–] [email protected] 1 points 9 months ago (2 children)

ForeverStrong15 at 2024-01-28 18:41:59+00:00 ID: kjzhqsp

Verdens Bedste hold (?) i verdens største håndboldturnering (?) foran med 1 mål 1 minut tilbage og i angreb. Alligevel taber de. Kæft en skuffelse.

[–] [email protected] 1 points 9 months ago (3 children)

Krogholm2 at 2024-01-28 18:51:03+00:00 ID: kjziuc1

Syntes satme de to passiv spil fløjt til sidst var sløset, 4 spillere oven på gidsel men kan er passiv. Sure. /Jeg er pissed. Ingen konstruktive tanker/

[–] [email protected] 1 points 9 months ago (1 children)

ClickbaitDetective at 2024-01-28 19:00:11+00:00 ID: kjzkf4d

Og efterfølgende fik Frankrig flere angreb med 1 - 1,5 minutter spil. Den her sport er simpelthen så korrupt.

[–] [email protected] 1 points 9 months ago

The-Farting-Baboon at 2024-01-28 20:47:23+00:00 ID: kk0378r

Jeg læser også inde på handball at folk er godt nok ikke glade for dommerne.

QuinteX1994 at 2024-01-28 19:47:57+00:00 ID: kjzsmtp

For ikke at nævne to oversete fod på bolden i de første 30 - sjovt nok til fordel for holdet der vitterligt kun kom i finalen på dommer hjælp. Jeg siger ikke at der er skummelt spil til stede men de gør det fandeme nemt at tænke det.

Selvom jeg føler Frankrig blev hjulpet dommer mæssigt så skal Danmark jo simpelthen bare spille ordentligt og lade være at smide bolden væk hvert andet angreb. Frankrig var bedst selv uden hjælpen.

Cosmos1985 at 2024-01-28 19:13:03+00:00 ID: kjzmn24

Ja, der var absolut ingen konsistens ift. hvornår der blev kaldt passivt spil.

Glimmerizes at 2024-01-28 18:48:24+00:00 ID: kjzidsi

Danmark spillede meget sløset igennem nærmest hele kampen. Et par gange var der gang i både angreb og forsvar i et par minutter i træk, men synes det er et mirakel det overhovedet var så tæt indtil ekstra tid. Det kan vi takke Emil Nielsen for. Så mange fejl. Så mange brændte chancer. Så mange huller i forsvaret. Ingen sammenhæng. Momenter med genistreger.